Gesloten wegens vakantie

I.v.m. zomerreces is Leenstra Taxaties OG gesloten tot 14 augustus 2023. Voor dringende zaken stuurt u het beste een mail. Mailbox wordt dagelijks gecontroleerd.

Wegens vakantie gesloten 16-07 t/m 14/08 2022

Leenstra Taxaties OG is i.v.m. zomerreces gesloten van 16 juli 2022 t/m 14 augustus 2022. Voor dringende zaken kunt u het beste een mailtje sturen, de mailbox wordt dagelijks gecontroleerd.

Lulea2022 – co-sponsor Leenstra Taxaties OG

van 24-02 t/m 05/03 werden er in Lulea – Zweden 6 KNSB marathon wedstrijden gereden. Leenstra Taxaties OG was daar fysiek bij aanwezig als sponsor, alsmede als toerrijder.

Taxaties tijdens Covid-19 pandemie

Leenstra Taxaties OG is in deze periode geopend, maar hanteert aangepaste regels t.b.v. de uitvoering van taxaties:
Opname ter plaatse:
De 1,5 meter afstand regel;
Geen handen schudden;
Zo weinig mogelijk personen aanwezig tijdens de opname;
Geen opname wanneer er zieke personen in het gebouw zijn;
Rapporten worden enkel digitaal (per mail) geleverd.

Lulea2020 – Leenstra Taxaties OG wederom sponsor

Van 20-02 t/m 23/02 2020 werd er in Lulea Zweden wederom de KNSB marathon’s georganiseerd. Daarnaast was er de Sea-Ice classic toertocht. Leenstra Taxaties OG was wederom aanwezig als sponsor. Daarnaast heeft René Leenstra ook deelgenomen aan de toertocht. Hieronder een foto van de locatie:

Tegova-European-group-valuers-associations

Geslaagd voor assessment REV – TEGoVA

De heer C.R. Leenstra heeft vandaag het assessment voor het behalen van de titel REV met goed gevolg afgelegd en mag zich vanaf vandaag Recognised European Valuer (TeGoVa) noemen!

Recognised European Valuer - REV - Leenstra Taxatie
Recognised European Valuer – REV – Leenstra Taxatie

REV is het kwaliteitskeurmerk van een taxateur van commercieel (en/of agrarisch) vastgoed die conform EVS waardeert en met succes een opleidingstraject en beoordelingsprogramma heeft doorlopen. De kwaliteit van de taxatie volgens EVS wordt ook daadwerkelijk getoetst bij de taxateur. EVS stelt eisen aan de rapportages en het taxatieproces. TEGoVA Netherlands toetst en handhaaft. Hiermee wordt zowel de kwaliteit als de objectiviteit van de taxateur geborgd. REV-Taxateurs van commercieel vastgoed voldoen aan de vereisten van EVS en hebben met succes een opleidingstraject en beoordelingsprogramma doorlopen. Bovendien moeten ze voldoen aan vereisten van permanente educatie en zijn ze onderworpen aan onafhankelijk tuchtrecht.

In 34 landen zijn circa 2.300 REV-taxateurs actief. Het zwaartepunt ligt in Duitsland en Frankrijk; landen waarmee Nederland belangrijke handelsrelaties heeft. REV is ook breed geaccepteerd in landen als Polen, Italië en Griekenland. Nederland telt inmiddels 93 REV-taxateurs. Dat aantal loopt gestaag op.

Leenstra Taxaties OG sponsor schaatsevenement Lulea

Schaatsmarathon op zeeijs 2019

Eind februari 2019 werden in Lulea – zweeds lapland 3 schaatsmarathons mannen en vrouwen KNSB verreden. Leenstra Taxaties OG / Taxateur Zakelijk Vastgoed was co-sponsor. Op de afbeelding de boardingreclame nabij de finish.

leenstrataxaties-vernieuwde-website-2019

Vernieuwde website Leenstra Taxaties OG

Het heeft even geduurd, maar hier is hij dan, de vernieuwde website van Leenstra Taxaties O.G., uw vertrouwde adres voor gedegen taxaties.

Logo-Leenstra-taxatie