Taxatiebureau Leenstra Taxaties O.G.:

Dé taxateur voor al uw onroerende zaken

Leenstra Taxaties O.G. wordt gerund door de heer C.R. (René) Leenstra, beëdigd en register taxateur onroerende zaken, specialist W.O.Z.-taxateur en is gevestigd te Heerenveen.

De heer Leenstra behaalde zijn S.V.M.-diploma Makelaardij O.G. in mei 1997 en is op 8 november 2000 voor de rechtbank te Leeuwarden beëdigd als makelaar/taxateur onroerende zaken.

In december 1997 heeft hij zijn W.O.Z.-diploma behaald en is sinds 1998 actief als W.O.Z.-taxateur, eerst in loondienst bij Vermeulen Taxaties BV / makelaardij Postmus en Partners en sinds 1 juni 2002 als zelfstandig ondernemer.

In 2008 volgde de heer Leenstra de Post-HBO Commercieel Vastgoed (deelcertificaten voor kamer BV).

De heer Leenstra stond voorheen ingeschreven in 3 kamers het register van Vastgoedcert. n.l.: Kamer BV, kamer wonen/MKB en kamer WOZ . Per 1 januari 2016 is het register Vastgoedcert. opgesplitst in een makelaarsregister (heet nog steeds Vastgoedcert.) en een taxateursregister, zijnde het NRVT. Daar de heer Leenstra zijn werkzaamheden volledig richt op het taxeren van onroerende zaken, was het logische gevolg dat zijn inschrijving overging naar het NRVT onder nummer RT176473427 in de kamers WonenBVWOZ. Ook heeft de heer Leenstra het assessment bij de TEGoVA met goed gevolg afgelegd en mag hij zich REV (recognised european valuer) noemen.

Daarnaast is de heer Leenstra sinds 2015 lid van de brancheorganisatie VRT, het register voor taxateurs herbouwwaarde conform BW 7:960 sector gebouwen/brand onder lidnummer VRT-15-439-B.

Verder is de heer Leenstra voorzitter/oprichter van de Sociëteit EBT, een samenwerkingsverband van ervaren taxateurs bedrijfsmatig vastgoed.

Rene-leenstra---leenstra-taxatie4
René Leenstra

René Leenstra

CEO

Leenstra Taxaties OG wordt gerund door René Leenstra, Register Taxateur op het gebied van wonen, bedrijfsmatig vastgoed en WOZ.

Taxateur Zakelijk Vastgoed

Taxateur Zakelijk Vastgoed

CTO

Leenstra Taxaties OG is de drijvende kracht achter Taxateur Zakelijk Vastgoed. Via een netwerk van taxateurs door heel Nederland kunt u via Taxateur Zakelijk Vastgoed een offerte voor een bedrijfstaxatie aanvragen. Via de tool op de website krijgt u in 5 stappen een goede indicatie van wat de taxatie in uw geval moet kosten. De aanvraag voor een taxatie is kosteloos. n.a.v. uw ingevulde 5-stappen plan ontvangt u vrijblijvend een offerte. Pas na acceptatie van de offerte komt er een opdracht tot taxatie tot stand. Kijkt u gerust eens op https://www.taxateurzakelijkvastgoed.nl

Sociëteit EBT

Sociëteit EBT

CTO

Leenstra Taxaties OG is de oprichter van de Sociëteit EBT. Dit is een samenwerkingsverband van ervaren bedrijfsmatige taxateurs. De synergie van de samenwerking geeft dat wij voor elk taxatievraagstuk een oplossing kunnen bieden.