Tegova-European-group-valuers-associations

Geslaagd voor assessment REV – TEGoVA

De heer C.R. Leenstra heeft vandaag het assessment voor het behalen van de titel REV met goed gevolg afgelegd en mag zich vanaf vandaag Recognised European Valuer (TeGoVa) noemen!

Recognised European Valuer - REV - Leenstra Taxatie
Recognised European Valuer – REV – Leenstra Taxatie

REV is het kwaliteitskeurmerk van een taxateur van commercieel (en/of agrarisch) vastgoed die conform EVS waardeert en met succes een opleidingstraject en beoordelingsprogramma heeft doorlopen. De kwaliteit van de taxatie volgens EVS wordt ook daadwerkelijk getoetst bij de taxateur. EVS stelt eisen aan de rapportages en het taxatieproces. TEGoVA Netherlands toetst en handhaaft. Hiermee wordt zowel de kwaliteit als de objectiviteit van de taxateur geborgd. REV-Taxateurs van commercieel vastgoed voldoen aan de vereisten van EVS en hebben met succes een opleidingstraject en beoordelingsprogramma doorlopen. Bovendien moeten ze voldoen aan vereisten van permanente educatie en zijn ze onderworpen aan onafhankelijk tuchtrecht.

In 34 landen zijn circa 2.300 REV-taxateurs actief. Het zwaartepunt ligt in Duitsland en Frankrijk; landen waarmee Nederland belangrijke handelsrelaties heeft. REV is ook breed geaccepteerd in landen als Polen, Italië en Griekenland. Nederland telt inmiddels 93 REV-taxateurs. Dat aantal loopt gestaag op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *