Voor alle vormen van woningtaxaties kunt u een beroep doen op Leenstra Taxaties OG.
Leenstra Taxaties OG staat garant voor het onpartijdig, deskundig en integer uitvoeren van taxatieopdrachten. Een door Leenstra Taxaties OG uitgebracht rapport voldoet aan de laatste door het Centraal Hypothecair Fonds (CHF) vastgestelde normen en voldoet tevens aan de eisen die voor financiering onder Nationale Hypotheek Garantie gesteld worden.
Leenstra Taxaties OG levert u een deskundig taxatierapport, doorgaans binnen 5 werkdagen, indien nodig binnen 24 uur (na opname pand). Leenstra Taxaties OG is aangesloten bij de branche-organisatie VBO. Ook voor het registreren van uw energielabel kunt u bij Leenstra Taxaties OG terecht.

Redenen voor het aanvragen van een taxatierapport wonen:1. U heeft een taxatie nodig voor een hypotheek.

 • U heeft onroerend goed (woning) gekocht onder de ontbindende voorwaarde dat u de financiering rond kan krijgen. U heeft een taxatierapport nodig dat door de hypotheekverstrekker geaccepteerd wordt!
 • U wilt de overwaarde van uw woning benutten voor het afsluiten van een tweede hypotheek om een verbouwing te financieren of om een grote aankoop te bekostigen.
 • U gaat uw woning verbouwen of aanpassen en wilt eens weten hoe groot de waardestijging van het object is na de gereedkomen.

Vraag een taxatie aan via het online taxatieformulier en ontvang 10% korting op onze tarieven.

. NHG taxaties - Gevalideerde Rapporten

Per 01-01-2010 zijn de eisen voor een taxatierapport met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) aangescherpt.
Deze rapporten moeten zijn gevalideerd via een gecertificeerd bureau; het NWWI of TAXATEURSUNIE. Leenstra Taxaties OG is hier ook bij aangesloten. Aan deze taxaties zijn extra kosten verbonden (kosten validatie).

2. U gaat verkopen!

 • U bent van plan uw huis zelf te gaan verkopen en wilt graag weten wat de huidige marktwaarde van uw woning is.
 • U ontving een bod op het door u te koop aangeboden onroerend goed en u wilt weten hoe realistisch dit bod is.
 • U wilt Leenstra Taxaties OG inschakelen voor de verkoop van uw woning.

  Graag bespreken wij met U de mogelijkheden en tarieven.


3. Er is een andere reden waarvoor u een woningtaxatie nodig

 • U bent is de niet benijdenswaardige positie van een boedelscheiding terecht gekomen.
 • U wilt niet graag verrast worden met een onverwachte aanslag successierechten.
 • U wilt om verschillende redenen de waarde van uw onroerend goed op een bepaald moment weten. (financiële planning, zakelijke rechten, WOZ, herbouwwaarde)

  Graag bespreken wij met U de mogelijkheden en tarieven.


4. Energielabel woningen.

In januari en februari 2015 krijgen alle vijf miljoen huiseigenaren, die nog geen energielabel hadden, een voorlopig energielabel per post thuis gestuurd. Dit label is gebaseerd op onder meer bouwjaar en is bedoeld als stimulans om na te denken over kansen voor een comfortabele en energiezuinige woning. Bij verkoop of nieuwe verhuur moet je het voorlopige label definitief gemaakt hebben. Dat kan eenvoudig online en kost hooguit enkele tientjes. Ontbreekt een definitief label bij verkoop of verhuur, dan riskeer je een boete van maximaal 405 euro.

Wilt u dat LeenstraTaxaties OG uw label afmeldt, ga dan naar www.energielabelvoorwoningen.nl en log in met uw Digid. Na het doorlopen van de 10 "energievragen" kunt u een deskundige kiezen. Kies daar Leenstra Taxaties OG

copyright 2005, qiwi